FL: Slovan zvíťazil v Žiline nad Trenčínom, dvojgóloví kanonieri Šporar so Strelcom

NETKY.SK • 23 September 2019, 10:48 • 2 min
FL: Slovan zvíťazil v Žiline nad Trenčínom, dvojgóloví kanonieri Šporar so Strelcom

BRATISLAVA - Futbalisti bratislavského Slovana triumfovali v nedeľňajšom záverečnom stretnutí 9. kola Fortuna ligy 2019/2020 v Žiline nad "domácim" mužstvom AS Trenčín 4:2. V tabuľke sú tak naďalej na druhom mieste s jednobodovým odstupom za lídrom MŠK Žilina, Trenčín je šiesty.

slovakia

left justify in out

Zápas bohatý na góly predznamenala už skutočnosť, že Trenčín a Slovan sú spoločne s Dunajskou Stredou jediné mužstvá, ktoré sa v doterajšom priebehu sezóny strelecky presadili aspoň raz v každom dueli. Trenčania v stretnutí dokázali vyrovnať z 0:2 na 2:2 po "trefách" Anteho Roguljiča a Gina van Kessela, ale na bodový zisk to nakoniec nestačilo.

Štyri zásahy "belasých" si svorne podelili Andraž Šporar a Dávid Strelec. Prvý menovaný, v uplynulom ročníku najlepší strelec Fortuna ligy, sa dvomi gólmi osamostatnil na 1. mieste tohtosezónneho poradia kanonierov najvyššej slovenskej súťaže.

Fortuna liga 2019/2020 - 9. kolo - nedeľa:

AS Trenčín - ŠK Slovan Bratislava 2:4 (1:2) - hralo sa v Žiline
Góly: 37. Roguljič, 46. Van Kessel - 25. a 75. Šporar, 29. a 56. Strelec
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies