FL: Peckom trénerom Ružomberka, Tittel športovým riaditeľom

NETKY.SK • 11 September 2015, 10:31 • 2 min
FL: Peckom trénerom Ružomberka, Tittel športovým riaditeľom

RUŽOMBEROK - Novým hlavným trénerom futbalistov MFK Ružomberok sa napokon stane Ladislav Pecko, ktorý na poste nahradí Ivana Galáda. Dušan Tittel bude vo fortunaligovom klube zastávať funkciu športového riaditeľa. Informoval o tom vo svojom piatkovom vydaní denník Šport.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťsedemročný Pecko, bývalý kouč Slovana Bratislava, Tatrana Prešov a slovenských mládežníckych reprezentácií, povedie mužstvo už v sobotňajšom dueli 8. kola najvyššej súťaže na ihrisku Podbrezovej. Štyridsaťosemročný Tittel bude zodpovedný za ružomberský futbal zo športovej stránky. Na starosti bude mať dianie okolo A-mužstva, ale aj mládežníckych tímov. Celé zloženie realizačného tímu a aj zmeny vo vedení klubu by mal v piatok odobriť majiteľ MFK.

 

Ružomberok bol bez hlavného kormidelníka od minulého týždňa, keď po vzájomnej dohode skončil vo funkcii doterajší kouč Ivan Galád. Následne dostal Tittel od majiteľa MFK ponuku v dvoch rovinách - buď zasadne na pozíciu hlavného trénera, kde by mu pomáhal jeho bývalý asistent Pecko, alebo na post športového riaditeľa. V hre bolo podľa Športu dokonca aj jeho pôsobenie v oboch funkciách. Nakoniec trénerský post v dolnoliptovskom klube prevzal Pecko, ktorý trénoval mužstvo už minulý týždeň s doterajšími členmi realizačného tímu – asistentom Jánom Bírešom a trénerom brankárov Marekom Rodákom. Tittel, ktorý nedávno abdikoval na post trénera Slovana Bratislava, zobral funkciu športového riaditeľa.

 

Pod vedením Galáda nevyšiel ružomberským futbalistom vstup do novej sezóny Fortuna ligy, po 7. kole majú na konte iba 5 bodov a ako jediný tím nulu v kolónke výhier. Mužstvu spod Čebraťa patrí v tabuľke aktuálne 10. priečka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies