FL: Dunajská Streda do Brezna s cieľom naplno bodovať

NETKY.SK • 22 Máj 2015, 20:10 • 2 min
FL: Dunajská Streda do Brezna s cieľom naplno bodovať

BRATISLAVA - Futbalisti Dunajskej Stredy v ostatných dvoch kolách Fortuna ligy nestrelili gól, keď pred týždňom napriek početnej prevahe o dvoch hráčov neskórovali doma proti Žiline (0:1) ani v utorkovom dueli v Zlatých Moravciach (0:0).

slovakia

left justify in out

Strelecké "suchoty" by si už hráči FC DAC 1904 nechceli predĺžiť na tri duely, príležitosť na zmenu majú v sobotňajšom stretnutí 32. kola v Brezne proti "domácej" Podbrezovej, ktorej patrí predposledná 11. priečka v tabuľke.
 

"Musíme na nich vybehnúť od prvej minúty, hrať náš presing. Verím, že ak šance konečne premeníme na gól, privezieme si domov tri body," citovala oficiálna internetová stránka dunajskostredského klubu optimistické slová talentovaného 17-ročného útočníka Rolanda Černáka, ktorého štart je však pre zranenie otázny. "Paľo Jurčo ma na tréningu trafil loptou do nohy, mám nakopnuté lýtko. Strašne ma to bolí a cez víkend si pravdepodobne budem musieť od futbalu oddýchnuť," referoval slovenský mládežnícky reprezentant.

 

Tím zo Žitného ostrova figuruje dve kolá pred koncom Fortuna ligy na 9. mieste s 36 bodmi, Ružomberok získal rovnako, siedma Myjava má o jeden a šiesty v poradí MFK Košice o tri body viac ako FC DAC 1904. "V každom stretnutí chceme zvíťaziť. To však neznamená, že sa bezhlavo vrhneme na súpera. Musíme hrať trpezlivo a utvárať si šance. Po päťgólovej prehre v Košiciach sa domáci hráči Podbrezovej budú chcieť určite rehabilitovať. Naším cieľom je pokračovať v zlepšených výkonoch z ostatných týždňov. Budeme sa snažiť zúžiť priestory a v ofenzíve konečne premieňať príležitosti, ktoré sa nám vyskytnú," vyjadril sa na klubovom webe pred duelom proti "železiarom" tréner Dunajskej Stredy Tomislav Marič.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies