Fínski tréneri volajú po Slovane v KHL

NETKY.SK • 25 Február 2015, 09:45 • 2 min
Fínski tréneri volajú po Slovane v KHL

BRATISLAVA - Tréner Jokeritu Helsinki Erkka Westerlund sa po triumfe na ľade Slovana Bratislava (3:2 po predĺžení, pozn.) v závere základnej časti vyjadril na margo možného odchodu "belasých" z Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL).

slovakia

left justify in out

Kouč "žolíkov" bol na pozápasovej tlačovej konferencii veľmi stručný, no stihol okomentovať dve témy. "Bol to dobrý a vyrovnaný hokejový duel vo vynikajúcej atmosfére, ktorý sme dotiahli do víťazného konca," zneli jeho slová k utorkovému stretnutiu na ľade bratislavskej Slovnaft arény a plynule dodal: "Verím, že Slovan zostane v KHL, je to jedno z najlepších miest v celej súťaži."

 

V podobnom duchu sa nieslo aj vyjadrenie fínskeho trénera Slovana Petriho Matikainena: "Skončili sme so cťou, chlapci odohrali dobrý duel. Slovan má neuveriteľne skvelých fanúšikov, ďakujem im za ich podporu. Bratislava je hokejové mesto. Ďakujem vedeniu, že mi dalo šancu tu pôsobiť. Mohli sme na tom byť lepšie, ale mali sme veľa problémov. Teraz je už koniec."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies