Filmová adaptácia bestselleru New York Times, Marcel the Shell With Shoes On, bude k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime od 14. augusta

NETKY.SK • 8 August 2023, 15:36 • 2 min
Filmová adaptácia bestselleru New York Times, Marcel the Shell With Shoes On, bude k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime od 14. augusta

BRATISLAVA - Streamovacia platforma SkyShowtime exkluzívne uvedie filmovú adaptáciu bestselleru New York Times - Marcel the Shell With Shoes On - už 14 augusta. Diváci si budú môcť pozrieť príbeh mušličky Marcela a jeho nového spolubývajúceho - amatérskeho dokumentaristu Deana.

slovakia

left justify in out

Keď sa filmár Dean (scenárista a režisér Dean Fleischer Camp), ktorý zápasí s problémami, presťahuje do Airbnb, rýchlo zistí, že v byte nie je sám. Marcel (Jenny Slate), rozkošná drobná mušľa, tu už žije so svojou babičkou Connie (Isabella Rossellini) a ich miláčikom Alanom.

 

Marcel a Connie boli súčasťou rozsiahlej komunity mušlí, no teraz žijú samy ako jediné mušle, ktoré prežili záhadnú tragédiu. Dean, očarený svojím neobvyklým novým priateľom, začne Marcela a jeho babičku natáčať, čo odštartuje raketový vzostup k internetovej sláve, ktorá navždy zmení ich životy. Budú však zástupy fanúšikov a Marcelov novo objavený zmysel pre príležitosť stačiť k tomu, aby vypátral svoju dávno stratenú rodinu?

Tento oduševnený, svojrázny a dômyselne prepracovaný príbeh, Marcel the Shell With Shoes On, je filmovou adaptáciou bestsellerov New York Times a série krátkych filmov Deana Fleischera Campa a Jenny Slate a predstavuje najobľúbenejšieho mäkkýša na internete. Film je kombináciou technológie stop-motion, tradičnej animácie a živej akcie. V tomto charizmatickom a dojemne vtipnom titule účinkujú Isabella Rossellini, Rosa Salazar, Thomas Mann a Lesley Stahl.

 

Služba SkyShowtime je k dispozícii priamo v aplikácii SkyShowtime na zariadeniach s operačným systémom Apple iOS, tvOS, na zariadeniach s operačným systémom Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung a prostredníctvom webovej stránky: www.skyshowtime.com. Cena mesačného predplatného SkyShowtime je 5,99 EUR (bez reklám). Služba ponúka sedemdňovú skúšobnú dobu – s možnosťou zrušenia kedykoľvek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Rubikon / Jakub Pástor Foto: Rubikon / Jakub Pástor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies