Willian mení farby londýnskych klubov, obranca Spurs sa presúva do Portugalska

NETKY.SK • 14 August 2020, 14:09 • 2 min
Willian mení farby londýnskych klubov, obranca Spurs sa presúva do Portugalska

ANGLICKO - Po prestupoch Petra Čecha a Davida Luiza, Arsenal prilákal ďalšieho hráča londýnskej Chelsea, skúsený belgický reprezentant mieri do portugalskej Benficy.

slovakia

left justify in out

Arteta si ako prvú posilu vybral šikovného Williana

Willian Borges da Silva pôsobil na modrej strane Londýna od sezóny 2013/2014, v poslednej sezóne v londýnskom klube sa rozhodol nepredĺžiť zmluvu a na začiatku sezóny mení svoje pôsobisko. Nebude sa musieť presúvať ďaleko, pretože sa dohodol na zmluve s mestskými rivalmi Arsenalom Londýn. „Gunners“ v poslednom zápase sezóny porazili „blues“ a zdvihli nad hlavu najstaršiu trofej FA Cup. Willian odohral v poslednej sezóne Premier League 36 zápasov a dokázal vstreliť 9 gólov a asistovať na ďalších 7.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Arsenal Official (@arsenal),

 

Benfica Lisabon získala Jana Vertonghena

Willian nie je jediný, ktorý sa sťahuje z londýnskeho klubu. Belgičan Jan Vertonghen opúšta severnú časť Londýna a bude obliekať dres Benfici Lisabon. Dlhoročná opora „kohútov“ sa v minulej sezóne nedočkala takej zápasovej vyťaženosti ako by si želala. Hráč ako Vertonghen je výbornou posilou pre každý tím, pretože dokáže hrať na poste stopéra ale aj na kraji obrany.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jan Vertonghen (@jvertonghen),

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies