Film o nahrávaní albumu Mary J Blige uvedú v premiére v New Yorku

NETKY.SK • 6 Marec 2015, 16:06 • 2 min
Film o nahrávaní albumu Mary J Blige uvedú v premiére v New Yorku

USA - Dokument The London Sessions, ktorý zachytáva nahrávanie rovnomenného albumu americkej speváčky Mary J Blige z roku 2014, uvedú v premiére počas Tribeca Film Festivalu.

slovakia

left justify in out

Podujatie sa bude konať od 15. do 26. apríla v New Yorku a 44-ročná interpretka po premietaní aj zaspieva. Snímku nakrúcal v londýnskom štúdiu RAK viac ako desať dní režisér Sam Wrench. V niektorých scénach sa ukážu aj Disclosure, Sam Smith, Emeli Sandé, Sam Romans či Naughty Boy, ktorí sa podieľali na albume.

 

Štúdiovka The London Sessions ponúka dovedna dvanásť skladieb, medzi ktorými sú aj single Therapy, Right Now, Whole Damn Year a Doubt. V americkom rebríčku Billboard 200 sa dostala na 9. miesto. 

 

Mary J. Blige vydala prvý album What's The 411? v roku 1992. V júni minulého roka ponúkla soundtrack Think Like a Man Too a v novembri uviedla na trh spomínanú, zatiaľ poslednú štúdiovku The London Sessions. Doteraz sa jej podarilo predať viac než 50 miliónov kópií albumov a 15 miliónov kópií singlov. Blige je podľa amerického týždenníka Billboard najúspešnejšou r'n'b interpretkou ostatného štvrťstoročia, pričom americký dvojtýždenník Rolling Stone ju zaradil do svojho rebríčka 100 najlepších spevákov a speváčok všetkých čias. Ako jedinej sa jej podarilo získať Grammy v kategóriách pop, rap, gospel aj r'n'b. Na konte má deväť cien Grammy, získala tiež štyri American Music Awards, desať Billboard Music Awards alebo dve World Music Awards. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies