Figeľ si od parlamentu nechal preplatiť letenku do New Yorku v hodnote 4-tisíc!

NETKY.SK • 9 December 2014, 09:51 • 2 min
Figeľ si od parlamentu nechal preplatiť letenku do New Yorku v hodnote 4-tisíc!

BRATISLAVA - Podpredseda parlamentu Ján Figeľ (KDH) sa minulý týždeň zúčastnil na summite v New Yorku pod názvom Politická sieť pre hodnoty. Figeľ cestoval v biznis triede a za obojstrannú cestu zaplatil parlament viac ako 4-tisíc eur, uvádza denník Plus 1 deň.

slovakia

left justify in out

Podstatou návštevy boli podľa Figeľa, ústavné zmeny na Slovensku v súvislosti s témou rodiny a preto šéf KDH poprosil o financovanie cesty parlament. "Podpredseda Figeľ žiadal o schválenie zahraničnej pracovnej cesty na základe písomného pozvania od Loly Velarde z Inštitútu pre rodinnú politiku", informovala Soňa Pötheová z tlačového oddelenia parlamentu.

 

Cena leteniek do New Yorku sa klasicky pohybuje od 450 do 900 eur za obojsmerný let, čo je niekoľkonásobne menej, ako stála Figeľova cesta, uzatvára denník. Podľa analytika Jána Baránka bola cena letenky prehnane vysoká, píše denník.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies