FIFA zastavila divácky trest pre Ukrajinu

NETKY.SK • 3 Október 2013, 15:27 • 2 min
FIFA zastavila divácky trest pre Ukrajinu

ZÜRICH - Ukrajinská futbalová reprezentácia napriek trestu pravdepodobne bude môcť odohrať kľúčový zápas kvalifikácie majstrovstiev sveta 2014 proti Poľsku na domácej pôde aj za prítomnosti divákov.

slovakia

left justify in out

Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) dočasne zrušila sankcie za rasistické prejavy fanúšikov počas septembrového stretnutia so San Marínom v Ľvove namierené proti naturalizovanému domácemu hráčovi brazílskeho pôvodu Edmarovi. Ukrajinská futbalová federácia (FFU) rozhodnutie o treste napadla a odvolacia komisia FIFA nedokáže vysloviť konečný verdikt pred 11. októbrom, keď Ukrajinci privítajú Poliakov v Charkove. Preto FIFA zastavila platnosť zákazu účasti divákov na stretnutí.

Ukrajina je v H-skupine európskej časti kvalifikácie na druhom mieste a bojuje o priamu účasť na budúcoročnom svetovom šampionáte. Pred sebou má okrem Poľska aj duel so San Marínom (15. októbra v Serra Valle).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies