Fico reprezentantom vo vodnom póle zaprial úspešný boj o Rio

NETKY.SK • 7 Január 2016, 16:35 • 2 min
Fico reprezentantom vo vodnom póle zaprial úspešný boj o Rio

BRATISLAVA - Premiér SR Robert Fico prijal vo štvrtok na Úrade vlády slovenských reprezentantov vo vodnom póle, ktorí sa pripravujú na majstrovstvá Európy (10.-23. januára v Belehrade).

slovakia

left justify in out

"Pochádzam z Topoľčian, kde vodné pólo už dlhé roky patrí medzi najpopulárnejšie športy. Pamätám si na 80-te roky a na otvorený bazén, kde sa vtedy hrala prvá liga. Osobne som však vodné pólo nikdy nehral. Gratulujem vám k postupu na ME a verím, že v Belehrade dosiahnete dobré výsledky, vďaka ktorým sa prebojujete na olympiádu do Brazílie. Držím vám palce," povedal Fico, ktorý dostal od návštevy upomienkové predmety s vodnopólovou tematikou. Premiér na oplátku členom reprezentácie venoval spomienkové kravaty.

 

Slovenské mužstvo sa na ME predstaví po dlhých ôsmich rokoch. Účasť na predchádzajúcich ME v španielskej Malage si pamätá aj slovenský kapitán Juraj Zaťovič a je rád, že sa na šampionáte zúčastní opäť. "Osem rokov bez slovenskej účasti na ME bolo veľmi dlhých. Tieto ME sú pre mňa veľkým zadosťučinením. Verím, že to nebude ojedinelý postup, ale že budeme pravidelným účastníkom šampionátov."

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies