Fekálny fantóm opäť útočil v Bratislave na ženy močom: Za jeden deň hneď štyrikrát

NETKY.SK • 21 Marec 2016, 08:41 • 2 min
Fekálny fantóm opäť útočil v Bratislave na ženy močom: Za jeden deň hneď štyrikrát

BRATISLAVA - Neznámy muž dnes v Bratislave opäť útočil na ženy močom. Polícia prijala na číslo 158 štyri takéto oznámenia. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

slovakia

left justify in out

Prvý prípad sa stal krátko po 11.00 h na zastávke MHD na Vazovovej ulici. Druhý na zastávke MHD Zochova krátko po 14.00 h. K ďalšiemu útoku došlo okolo 15.15 h na zastávke MHD OC Retro na Nevädzovej ulici. Posledný prípad nahlásili približne o 15.45 h, k incidentu došlo pri zadnom vchode kostola na Blumentálskej ulici.

 

Vo všetkých prípadoch uviedli ženy podľa Mihalíkovej rovnaký popis osoby. Muž je vysoký 180 centimetrov, strednej postavy, v dvoch prípadoch mal na hlave čiernu šiltovku, oblečené mal modré rifle a bundu. "Po dosiaľ neznámej osobe naďalej intenzívne pátrame. Vyzývame svedkov a verejnosť na spoluprácu," povedala Mihalíková. Políciu treba kontaktovať bezodkladne na čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

 

Mihalíková osobitne vyzýva svedkov, ktorí približne o 11.00 h spozorovali na rohu ulíc Vazovova - Blumentálska odstavené osobné auto neznámeho typu, ktoré malo zapnuté výstražné svetlá, aby kontaktovali políciu. Polícii by sa podľa Mihalíkovej mali ozvať aj vodiči áut, ktorí okolo 11.00 h prechádzali cez Vazovovu a Blumentálsku ulicu a majú vo vozidlách nainštalované kamery, ktoré by mohli zaznamenať dianie na ulici.

 

"Opätovne apelujeme na ženy, ktoré sa stali obeťou uvedeného konania, aby nás ihneď po čine informovali. Včasné oznámenie polícii zvýši možnosť následného vypátrania páchateľa a objasnenia skutku," dodala.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies