Federici sa ospravedlnil za chybu zo semifinále FA Cupu

NETKY.SK • 20 Apríl 2015, 16:41 • 2 min
Federici sa ospravedlnil za chybu zo semifinále FA Cupu

LONDÝN - Austrálsky futbalový brankár Adam Federici sa prostredníctvom sociálnej siete Twitter ospravedlnil za svoju chybu zo sobotňajšieho semifinálového duelu anglického FA Cupu, v ktorom jeho Reading prehral s Arsenalom Londýn 1:2 po predĺžení.

slovakia

left justify in out

Druholigový klub hral aj zásluhou kvalitného výkonu svojho brankára s favoritom vyrovnanú partiu viac ako 90 minút. V polovici predĺženia však Federici neudržal nie príliš prudkú strelu z kopačky Alexisa Sancheza a lopta mu prekĺzla medzi nohy do siete.
     

"Veľmi ma to mrzí. Chcel by som sa poďakovať všetkým fanúšikom za podporu a pozitívne správy. Na ihrisku sme nechali všetko a zaslúžili sme si dotiahnuť duel aspoň do penaltového rozstrelu. Chyby sú však súčasťou hry a ja verím, že moje zaváhanie ma urobí silnejším," napísal 30-ročný Austrálčan na Twitteri.
     

Arsenal sa vo finále Pohára Anglickej futbalovej asociácie stretne 30. mája na štadióne Wembley s Aston Villou. Birminghamský klub v druhom semifinále postúpil cez FC Liverpool po výhre 2:1.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies