Federer si v Ženeve zatrénoval s Wawrinkom

NETKY.SK • 21 Október 2016, 18:02 • 2 min
Federer si v Ženeve zatrénoval s Wawrinkom

ŽENEVA - Švajčiarsky tenista Roger Federer sa naplno pripravuje na svoj januárový návrat do súťažného diania po polročnej odmlke venovanej doliečeniu chrbtice aj operovaného kolena.

slovakia

left justify in out

Na tvrdom povrchu v hale v Country Clube v Ženeve si zatrénoval s iným grandslamovým šampiónom z krajiny helvétskeho kríža Stanom Wawrinkom. Video sa objavilo na webe.

 

Tridsaťpäťročný niekdajší líder renkingu ATP vo dvojhre Federer pre tlačovú službu svojho obľúbeného futbalového klubu FC Bazilej nedávno nevylúčil štart v ázijskej medzisezónnej súťaži miešaných nadnárodných družstiev International Premier Tennis League (IPTL) mimo oficiálnych štruktúr ITF, ATP a WTA, ktorá sa uskutoční 2. - 18. decembra. Do ročníka 2017 hodlá vstúpiť 1. - 7. januára po boku Belindy Bencicovej na Hopmanovom pohári miešaných reprezentačných tímov v austrálskom Perthe.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies