Federer postúpil do 2. kola a kvalifikoval sa na Masters

NETKY.SK • 31 August 2010, 12:12 • 2 min
Federer postúpil do 2. kola a kvalifikoval sa na Masters

Federer postúpil do 2. kola a kvalifikoval sa na Masters - Tenis Švajčiarsky tenista Roger Federer sa suverénnym spôsobom prebojoval do 2.

slovakia

left justify in out

Švajčiarsky tenista Roger Federer sa suverénnym spôsobom prebojoval do 2. kola dvojhry na grandslamovom turnaji US Open. Päťnásobný šampión z Flushing Meadows si v úvodnom kole vo večernom zápase ako nasadená dvojka poradil s Argentínčanom Brianom Dabulom v troch setoch 6:1, 6:4, 6:2 a zabezpečil si miestenku na novembrový Turnaj majstrov v londýnskej 02 aréne.
      Až päť setov potreboval na postup do 2. kola Švéd Robin Söderling, ktorý sa poriadne potrápil s rakúskym kvalifikantom Andreasom Haiderom-Maurerom. Prvým kolom neprešiel bývalý víťaz US Open Austrálčan Lleyton Hewitt, ktorý v ďalšej päťsetovej dráme skončil na rakete Francúza Paula-Henriho Mathieua. Bez väčších problémov postúpil do ďalších bojov deviaty nasadený Američan Andy Roddick, rodák z Omahy zdolal v troch setoch Francúza Stephana Roberta.      

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies