Federer: Nezostáva veľa času, v stredu chcem byť na kurte

NETKY.SK • 17 November 2014, 14:50 • 2 min
Federer: Nezostáva veľa času, v stredu chcem byť na kurte

BERN - Švajčiarsky tenista Roger Federer v nedeľu pre zranenie chrbta nenastúpil na súboj so Srbom Novakom Djokovičom o titul na šampionáte ATP World Tour Finals v Londýne, chce byť fit už na piatkovú časť finále Davisovho pohára reprezentačných družstiev mužov proti Francúzom na antuke pod strechou v Lille.

slovakia

left justify in out

"Rehabilitácia je teraz enormne podstatná. Pokúsim sa čo najlepšie zregenerovať. Dúfam, že najneskôr v stredu sa budem môcť zapojiť do tréningového procesu," citovala dvojku svetového rebríčka internetová stránka národnej federácie ST. 

Tridsaťtriročný Bazilejčan Federer si uvedomuje, že hodiny tikajú: "Nezostáva veľa času a cieľom je, aby som už v piatok mohol hrať. Som plný odhodlania a pozitívneho prístupu, najbližšie dni budú extrémne dôležité." Podľa portálu SwissTennis.ch odcestuje Federer do dejiska už v pondelok rovnako ako zvyšok tímu. 

 

Sedemnásťnásobný grandslamový šampión vysvetlil, že problém vyvstal až v úplnom závere sobotňajšej takmer trojhodinovej semifinálovej drámy proti krajanovi Stanovi Wawrinkovi: "Bolo to v záverečných loptičkách tajbrejku. Niečo som si tam natiahol, ale najprv som si myslel, že to nebude nič vážne. Až po vychladnutí mi bolo jasné, že som sa mýlil. V prvom rade je mi ľúto Stana. Prehral po štyroch svojich mečbaloch a ja som napokon nenastúpil na finále - veľmi mrzutá situácia." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies