Federation Cup: Pierceová je medzi kandidátmi na kapitána francúzskej reprezentácie

NETKY.SK • 5 December 2016, 16:27 • 2 min
Federation Cup: Pierceová je medzi kandidátmi na kapitána francúzskej reprezentácie

PARÍŽ - Mary Pierceová a Fabrice Santoro sú najšancovejšími uchádzačmi o nástupníctvo po Amélie Mauresmovej vo funkcii kapitána francúzskej reprezentácie tenistiek v Pohári federácie družstiev žien. Informáciu priniesol denník Le Figaro. Dodal, že papierový druhý sled tvoria Nathalie Tauziatová, Henri Leconte a Loic Courteau.

slovakia

left justify in out

Pôvodne bol adeptom číslo jeden trénerský konzultant Američanky Sereny Williamsovej Patrick Mouratoglou a verejne potvrdil svoj záujem, medzičasom je však nepriechodný pre nesúhlas Kristiny Mladenovicovej, jasnej jednotky tímu po tom, ako ďalšia univerzálka Caroline Garciová oznámila vynechanie fedcupovej sezóny 2017.

Mauresmová odstúpila deň po prehre Francúzok 2:3 s Češkami v novembrovom štrasburskom finále ročníka 2016, v apríli sa jej narodí druhý potomok. Francúzsko bude 11. - 12. februára vo štvrťfinálovom 1. kole edície 2017 hrať na tvrdom povrchu v hale v Ženeve s domácim Švajčiarskom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies