US Open: Molčan a Kučová víťazne, Gomboš vypadol

NETKY.SK • 31 August 2021, 15:56 • 2 min
US Open: Molčan a Kučová víťazne, Gomboš vypadol

NEW YORK – Posledný grandslam sezóny je v plnom prúde. Molčan a Kučová sa úspešne prebojovali do 2. kola!

slovakia

left justify in out

Molčan zdolal tureckého kvalifikanta

Zápas nezačal pre slovenského tenistu tak, ako aby si predstatoval, hneď v úvodnom geme stratil svoje podanie a vďaka nemu prehral prvý set 6:4.

 

V druhom sete sa Molčan výrazne zlepšil a po tesnom boji vyhral druhý set 6:3. V posledných dvoch setoch Molčan dominoval a oba vyhral pomerom 6:1. Molčan si zahrá v 2. kole US Open proti domácemu Brandonovi Nakashimovi

 

 

Norbert Gomboš nedokázal napodobniť výkon Molčana a vo svojom zápase podľahol reprezentantovi Čile Cristianovi Garinovi 3:1 na sety. 

 

Gomboš nepodal zlý výkon a síce prehra 3:1 na sety zabolí, ale Garin  sa ako svetová 19. musel natrápiť, aby dokázal Gomboša zdolať. Zápas trval 3 hodiny a 13 minút a celkový výsledok zápasu bol vo prospech Garina 6:3, 4:6, 6:4, 7:6. 

 

Kučová zaskočila domácu Liovú

Slovenská tenistka Kristína Kučová dokázala v 1. kole zdolať domácu Liovú pomerne hladko  2:0 na sety. Prvý set bol veľmi tesný a Kučová ho nakoniec dokázala vybojovať 7:5. V druhom sete už bola na kurte iba Kučová a zvíťazila suverénne 6:1.

 

Kučovú v 2. kole čaká veľmi silná Rumunka Simona Halepová. Zápas je na pláne v stredu o 17:00 SEČ. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies