Fed Cup: Wozniakovú trápi noha, asi sa vráti až na Slovenky

NETKY.SK • 29 Marec 2016, 12:50 • 2 min
Fed Cup: Wozniakovú trápi noha, asi sa vráti až na Slovenky

BRATISLAVA - Skúsená kanadská tenistka Aleksandra Wozniaková má problémy s nohou a zrejme sa vráti do diania až priamo v bratislavskom antukovom stretnutí proti Slovenkám 16. - 17. apríla v play-off o II. svetovú skupinu Pohára federácie 2017 reprezentačných družstiev žien.

slovakia

left justify in out

Informáciu o výluke niekdajšej 21. hráčky svetového rebríčka WTA vo dvojhre priniesla národná verzia Yahoo.

 

Dvadsaťosemročná montrealská rodáčka Wozniaková prehrala začiatkom marca v 2. kole kvalifikácie v kalifornskom Indian Wells s Holanďankou Kiki Bertensovou, odvtedy pauzuje. Od augusta 2014 vynechala rok pre pravé rameno, ktoré si vyžiadalo aj operáciu. Momentálne figuruje na 510. priečke v singlovom renkingu. Wozniaková predvlani vo februári prispela v Québec City bodom (proti Jane Čepelovej - 4:6, 7:5, 7:5) k triumfu javorových listov 3:1 nad tímom SR v 1. kole II. svetovej skupiny MS tímov ITF. Vo Fed Cupe má bilanciu 40:10.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies