Fed Cup: Rybáriková chýba po ôsmich rokoch a verí, že naposledy

NETKY.SK • 11 Apríl 2014, 14:49 • 2 min
Fed Cup: Rybáriková chýba po ôsmich rokoch a verí, že naposledy

BRATISLAVA - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková v deň svojho štvrťfinálového súboja so Španielkou Carlou Suárezovou-Navarrovou v poľských Katoviciach (21.00 h) vysvetlila, že tohtotýždňové úspešné ťaženie nie je z nadčasového hľadiska v rozpore s dôvodmi, pre ktoré oznámila kapitánovi reprezentácie SR Matejovi Liptákovi svoju absenciu budúci týždeň v Québec City v play-off o svetovú skupinu 2015.

slovakia

left justify in out

"Veľmi ma mrzí, že nemôžem nastúpiť na fedcupové stretnutie proti Kanade. Môj zdravotný stav mi to neumožňuje. Už od Monterrey mám ťažkosti s chrbtom a hrám pod tabletkami proti bolesti. Keďže moje posledné výsledky neboli také, aké som si predstavovala, rozhodla som sa napriek zdravotným problémom absolvovať turnaj v Katoviciach, ktorý sa hrá na mojom obľúbenom ´harde´ v hale. Po skončení tohto turnaja sa budem plne venovať rehabilitácii, aby som o tri týždne bola pripravená na antukovú sezónu," uviedla 25-ročná piešťanská rodáčka pre agentúru SITA. 

 

Momentálne 37. hráčka svetového rebríčka WTA Rybáriková vyjadrila nádej, že ide o neprítomnosť v kádri, ktorá bude výnimkou: "Je to prvý raz po ôsmich rokoch, čo nemôžem reprezentovať, a ja verím, že aj posledný. Dievčatám budem držať palce. Určite budem sledovať ich počínanie a veriť v úspech." 

 

Slovenky nastúpia aj bez Dominiky Cibulkovej a Daniely Hantuchovej. Zostavu tvoria Jana Čepelová, Karolína Schmiedlová, Kristína Kučová a Michaela Hončová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies