FC ViOnu Zlaté Moravce do konca sezóny prichádza na pomoc Francúz Soufiane Dramé

NETKY.SK • 17 Január 2024, 09:10 • 2 min
FC ViOnu Zlaté Moravce do konca sezóny prichádza na pomoc Francúz Soufiane Dramé

ZLATÉ MORAVCE - Francúzsky stopér Soufiane Dramé prichádza do Zlatých Moraviec z českých Teplíc na hosťovanie do konca aktuálnej sezóny.

slovakia

left justify in out

Soufiane Dramé za Teplice odohral na jeseň osem stretnutí vo Fortuna lige a pridal aj jeden štart v českom pohári. Dvadsaťsedemročný stopér, ktorý môže nastupovať aj na pozícii defenzívneho stredopoliara, v Česku pôsobil aj v Karvinej, či Příbrami.

 

Soufiane má ViOn nasledovaný: „Viem, aká je tímová situácia. My, noví hráči, sme prišli pomôcť zdvihnúť kvalitu, ale aj mentalitu. Cieľ je jasný a my na ihrisku urobíme všetko pre jeho naplnenie,“ uviedol 190 centimetrov vysoký stopér.

Záujem trénera Michala Hippa dopomohol k príchodu skúseného obrancu: „Tréner o mňa prejavil veľký záujem. Volal mi, keď som bol v Tepliciach, aby som prišiel a teraz som tu. Musím povedať, že som šťastný, že som jeho ponuku neodmietol,“ pokračuje nová akvizícia ViOn-u.

 

Francúzsky stredný obranca sa v klube už udomácnil: „Som tu približne týždeň a cítim sa dobre. So všetkými si veľmi dobre rozumiem, keďže hovorím po česky a tá má k slovenčine veľmi blízko,“ uzavrel Francúz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: FC ViOn Zlaté Moravce, Foto: FC ViOn Zlaté Moravce
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies