Fanúšikovia Trnavy pomáhali zútulniť štadión, brigádu si zopakujú

NETKY.SK • 25 Jún 2012, 11:10 • 2 min
Fanúšikovia Trnavy pomáhali zútulniť štadión, brigádu si zopakujú

Fanúšikovia Trnavy pomáhali zútulniť štadión, brigádu si zopakujú - Futbal Tridsiatka fanúšikov futbalového klubu Spartak Trnava sa cez víkend zapojila do brigády na Štadióne Antona Malatinského, kde spoločne skrášlili severnú tribúnu. Podľa PR manažéra k

slovakia

left justify in out

img

Tridsiatka fanúšikov futbalového klubu Spartak Trnava sa cez víkend zapojila do brigády na Štadióne Antona Malatinského, kde spoločne skrášlili severnú tribúnu.
      Podľa PR manažéra klubu Mareka Ondrejku zareagovali na výzvu zapojiť sa do brigády mladší i starší priaznivci, či dokonca ženy. "Prišli, aby pomohli. V sobotu od deviatej rána do štvrtej poobede dreli na úpravách sedadiel. Teraz vyzerá tribúna úplne inak. Bol to príjemný deň a vyšlo nám aj počasie. Popri tom sme si pokecali o našom Spartaku a tak všetko išlo ešte lepšie od ruky. Sedadlá sme farebne poupratovali, asi dvesto chýbajúcich sme doplnili," uviedol Ondrejka.
      Z iniciatívy samotných fanúšikov sa na Slovensku ojedinelá aktivita zopakuje aj o týždeň, teda v sobotu 30. júna. "Tu je znova vidieť, aký majú vzťah ku klubu. Ešte raz sa chceme poďakovať všetkým, ktorí v sobotu prišli. Zároveň na najbližšiu brigádu pozývame medzi nás aj ďalších. Znova platí, že si treba priniesť vidlicové kľúče 10 a 13, imbusový kľúč 6 a skrutkovač," dodal Ondrejka s tým, že naplánované je dorobenie určitých detailov a úprava južnej tribúny.


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies