FABRIQ 4: Skvelé zápasy a ešte lepšie publikum

NETKY.SK • 24 Január 2024, 16:00 • 2 min
FABRIQ 4: Skvelé zápasy a ešte lepšie publikum

V sobotu sa v mestskej športovej hale v Nitre uskutočnil mma event FABRIQ. Tentokrát išlo už o štvrtý galavečer.

slovakia

left justify in out

V nedeľu 20. januára sa nitrianska športová hala na Klokočine stala dejiskom pre MMA turnaj FABRIQ 4, ktorý niesol v sebe napätie a vzrušenie. Štartovali sme s Švagerkom a Kováčom, kde prvý zápas priniesol v prvom kole jednoznačnú dominanciu Kováča, no Švagerko v druhom kole odpovedal submisiou, posúvajúc zápas do svojho konca.

 

Brezovský vs. Soroka bol ďalším zápasom plným napätia. Brezovský ukázal svoju technickú zručnosť, keď zdolal Soroku na body.

 

Smaali a Dang ponúkli fanúšikom fantastický zápas, ktorý bol oprávnene označený aj za zápas večera. Dang vyhral na body, ale obaja bojovníci si získali uznanie za svoj výkon.

 

Linek však zažil ťažké chvíle v profi MMA, keď nedokázal zvládnuť svoju premiéru, a Redento ho zdolal suverénne na body.

 

Cigánik vs. Lachký priniesol jedinečný zápas v rámci pravidiel MMA striking, kde Lachký víťazil na body, predstavujúc skvelý výkon v postoji.

 

V zápase Conorto vs. Koky, kde sa očakávala prestrelka v postoji, sa udiali prekvapivé veci. Zápas sa skončil už v prvom kole, keď Koky donútil Conorta poddať sa submisii. 

 

Hlavným zápasom večera bola konfrontácia medzi Bartom a Odunjom. Napriek očakávaniu, že Bartl vyhrá, Odunjo prekvapil všetkých suverénnym výkonom, získavajúc výhru na body.

 

Nižšie v článku nájdete exkluzívnu reportáž z Fabriqu.

 

Celý turnaj v Nitre, ktorý privítal fanúšikov v mestskej športovej hale, zanechal nezmazateľný dojem a potvrdil svoje miesto ako výnimočná udalosť v kalendári MMA.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Matej Száraz
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies