Fabregas: Musíme sa z tejto prehry poučiť

NETKY.SK • 28 Február 2013, 10:59 • 2 min
Fabregas: Musíme sa z tejto prehry poučiť

Fabregas Musíme sa z tejto prehry poučiť - Futbal BARCELONA – Fabregas vyhlásil, že Barcelona sa musí poučiť z utorkovej prehry v Copa del Rey proti Realu Madrid (1 3). V prvom semifinálovom zápase na Santiago Bernabeu uhral katalánsky klub priaznivý výsl

slovakia

left justify in out

imgBARCELONA – Fabregas vyhlásil, že Barcelona sa musí poučiť z utorkovej prehry v Copa del Rey proti Realu Madrid (1:3).
V prvom semifinálovom zápase na Santiago Bernabeu uhral katalánsky klub priaznivý výsledok 1-1, ale v odvete už na kráľovský Real Madrid nestačil, keď Ronaldo dvomi presnými zásahmi rozhodol o osude stretnutia. V závere ešte Varane hlavičkou zvýšil náskok Realu na 3:0 a Jordi Alba už len kozmeticky upravil skóre na 1:3.

"Musíme sa z tejto porážky poučiť. Musíme so seba vydať viac," povedal Fabregas po zápase. "Musíme sa znovu postaviť, ísť ďalej a vyhrať v sobotu. Dva najdôležitejšie tituly sa blížia a my sa musíme pohnúť dopredu. Prehra proti Madridu nemá nič spoločné s prehrou proti Milánu. Sú to dve rozdielne súťaže. Verím tomuto tímu. Musíme opäť začať tvrdo pracovať."

Barcelona bude mať možnosť odčiniť túto prehru už v sobotu, kedy je na programe ligový zápas proti Realu Madrid na Santiago Bernabeu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies