F1: Lowe odmieta, že by za poškodením motora u Hamiltona bola sabotáž

NETKY.SK • 7 Október 2016, 14:27 • 2 min
F1: Lowe odmieta, že by za poškodením motora u Hamiltona bola sabotáž

SUZUKA - Technický šéf tímu F1 Mercedes Paddy Lowe odmieta akékoľvek konšpirácie, že by za poškodením motora v monoposte Lewisa Hamiltona na Veľkej cene Malajzie bola sabotáž. Hamilton viedol na VC Malajzie 15 kôl pred koncom, keď musel odstúpiť pre poruchu motora.

slovakia

left justify in out

Daroval tým víťazstvo Austrálčanovi Danielovi Ricciardovi na Red Bulle. "Jednoducho nemôžem uveriť, že sa kazia iba moje motory. Niečo nie je v poriadku. Bol to úplne nový motor. Niekto nechce, aby som tento rok vyhral. Ja sa však nevzdám, budem bojovať," povedal Hamilton po predčasnom vypadnutí.

 

"Nemôžem súhlasiť s názorom, že za tým bola sabotáž. Mali sme počas sezóny iné poruchy, ktoré boli nešťastné. Ak by sme boli takí dobrí v príprave sabotáže, tak by sme nemali žiadne poruchy," uviedol Lowe podľa agentúry AP.

 

Pred VC Japonska stráca Hamilton na svojho tímového kolegu Nemca Nica Rosberga v seriáli MS F1 23 bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies