Meghan Markle bude oslavovať okrúhle narodeniny!

NETKY.SK • 3 August 2021, 15:10 • 2 min
Meghan Markle bude oslavovať okrúhle narodeniny!

Meghan Markle oslávi 40. narodeniny už túto stredu. Oslava vraj bude veľmi nenáročná. Hovorí sa, že to nebude žiadna veľká párty!

slovakia

left justify in out

Meghan Markle len nedávno porodila svoju dcéru Lilibet. Taraz ju čaká oslava okrúhlych narodenín! Narodila sa v ten istý deň ako bývalý prezident Obama, no ten oslavuje už 60. narodeniny.

 

img

 

Prečítajte si: Svokor princa Harryho je odhodlaný zažalovať svoju dcéru Meghan!

 

Hovorí sa, že Meghan Markle má za sebou úspechy s plánovačom večierkov Oprah Winfreyovej, Colinom Cowiem, no v tomto prípade ho nezapriahla do príprav svojej oslavy.

 

Majú malú dcérku a 2-ročného syna Archieho, takže sa pochopiteľne obávajú pandémie, a tak sa zrejme rozhodli pre menšiu oslavu v Kalifornii. 

 

Hoci zatiaľ nie je známe, aké plány má Harry so svojou manželkou, tí, ktorí ich poznajú, uviedli, že v blízkosti ich domu v meste Montecito za 14,5 milióna dolárov, je veľa miest, kde môžu oslavovať. Princ Harry určite svoju lásku prekvapí!

 

img

 

Prečítajte si: Princ Harry vydá knihu, v ktorej sa podelí o všetky vzostupy a pády. Ako reagovala kráľovná?

 

Najlepší priatelia a potenciálni hostia nadchádzajúcej narodeninovej oslavy žijú všetci v USA vrátane jej vysokoškolskej priateľky Lindsay Roth, herečiek Janiny Gavankar a Abigail Spencer, televízneho režiséra Silvera Tree. Tito sa, okrem iného, intenzívne podieľali na jej obrane pred šikanovaním zo strany zamestnancov Buckinghamského paláca začiatkom tohto roka. Z rodiny komunikuje len s matkou Doriou.

 

Nech už sa rozhodnú akokoľvek, Sussexovci majú za sebou úspechy s malými oslavami, takže nepochybne aj táto udalosť bude skvostná!

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona