Explózia na ukrajinskej čerpacej stanici: Neprežilo šesť ľudí!

NETKY.SK • 23 Apríl 2014, 06:30 • 2 min
Explózia na ukrajinskej čerpacej stanici: Neprežilo šesť ľudí!

KYJEV - Na šesť sa dnes večer zvýšil počet obetí výbuchu, ku ktorému došlo na čerpacej stanici v ukrajinskom Perejaslave-Chmeľnickom neďaleko Kyjeva.

slovakia

left justify in out

Jedna zo zranených osôb skonala napriek maximálnemu úsiliu zdravotníkov v obvodnej nemocnici, informovalo internetové vydanie denníka Ukrajinska pravda. Príčiny explózie, pri ktorej došlo aj k zraneniu najmenej piatich ďalších osôb, sú ešte predmetom vyšetrovania. Zodpovední pracovali najskôr s dvoma možnými verziami, pochybením pri projektovaní postihnutého komplexu a nerešpektovaním bezpečnostných opatrení.

      

Neskôr sa vyšetrovatelia priklonili k téze, že výbuch zapríčinil únik plynu, kým vedenie firmy, ktorá objekt vlastní, hovorí o možnom teroristickom čine. Na mieste nešťastia, ktoré navštívil aj gubernátor Kyjevskej oblasti Volodymyr Šandra, pracovala asi stovka záchranárov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies