Jablkové hodovanie v Bratislavskom kraji

NETKY.SK • 7 Október 2023, 10:30 • 2 min
Jablkové hodovanie v Bratislavskom kraji

Opäť prichádza jesenné obdobie, kedy sa môžeme tešiť na 'jablkové radosti' a s nimi aj na jubilejný 15. ročník Jablkového hodovania v Bratislavskom kraji.

slovakia

left justify in out

Táto šťavnatá kultúrno-kreatívna udalosť je zážitkom pre všetkých milovníkov jabĺk, dobrej nálady a nenapodobiteľnej jesennej atmosféry. Pre všetkých milovníkov tohto zdravého ovocia to bude opäť doslova sviatok. Budete môcť ochutnať rôzne jablčné koláčiky, pochutiny, džemy a nápoje. Preskúmať rozličné remeselné diela a výrobky, alebo si jednoducho vychutnať čerstvé jablko od slovenských pestovateľov Dobrý Ježko len tak 'v surovom stave.' Okrem toho si pre Vás organizátori pripravili bohatý sprievodný program, ktorý sa postará o skvelú zábavu.

Nezabudnite si teda zapísať 7.október do kalendára a príďte si užiť túto výnimočnú atmosféru a ochutnať dobroty vo viacerých mestách, mestských častiach a obciach bratislavskej župy, napríklad do Modry, alebo Pezinku. 

Podujatie zároveň vytvorí priestor na spoluprácu, rozvoj a kreativitu rôznych komunít, zdravotne znevýhodnených, menšín, umelcov, miestnych pestovateľov a všetkých zúčastnených. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Vinceová
Zdroj: FB
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies