Exkluzívne video: Jedna z najväčších akcií v histórii  slovenského MMA je tu!

NETKY.SK • 14 November 2018, 16:46 • 2 min
Exkluzívne video: Jedna z najväčších akcií v histórii  slovenského MMA je tu!

BRATISLAVA: Jedna z najväčších akcií v histórii  slovenského MMA je tu! V Bratislavskom nákupnom centre mali včera fanúšikovia MMA možnosť vidieť v akcií také hviezdy ako Ivan Buchinger ,Vojto Barborík , Roland Čambal , Ľudovít Klein , Tomi KID Kovács a tiež  Patrik "Rytmus" Vrbovský .

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

MMA je skratka pre Mixed Martial Arts, teda mix bojových umení. Ide o  syntézu rôznych bojových štýlov ako sú napríklad thajský box, savate, taekwon-do, judo, jiu jitsu a ďalších. Turnaj, na ktorom vystúpi aj Tomi, je doslova svetový a Bratislava nič podobné doposiaľ nezažila. 

 

Najslávnejší slovenský boxer Tomi „Kid“ Kovács, ktorý dosiaľ odmietal návrat do ringu, zmenil názor. Pustil sa opäť do trénovania a rozhodol sa nastúpiť na boxerský zápas. Vychutnajú si ho diváci turnaja MMA svetovej úrovne v Bratislave, ktorý organizuje XFN. Ako sám Tomi vraví, bude tam síce najstarším boxerom, no trúfa si mladším kolegom ukázať, že nepatrí do starého železa. 

 

img

Turnaj bude 18-ho novembra na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Okrem Tomiho tam môžu diváci sledovať bitky takých hviezd ako sú: Ivan Buchinger – dlhodobo najúspešnejší slovenský fighter, Karlos Vémola – prvý Čech, ktorý sa prebojoval do UFC a na poli československého MMA zatiaľ nenašiel premožiteľa, alebo bojovníci ako Ľudovít Klein či Miroslav Štrbák, ktorí majú svojim talentom našliapnuté do UFC

 

V exkluzívnom videu zo včerajšieho verejného tréningu sme  vyspovedali hlavného organizátora Petra Karesa , Ivana Buchingera  a Tomi „Kid“ Kovácsa o ich pocitoch pred blížiacim sa XFN 14:

 

 

 Hlavná karta XFN14 fanúšikovia sa môžu tešiť na skvelé zápasy:

img

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies