EL: Lafatovo zranenie nie je vážne, v Berne by mal nastúpiť

NETKY.SK • 1 December 2014, 14:09 • 2 min
EL: Lafatovo zranenie nie je vážne, v Berne by mal nastúpiť

PRAHA - Zranenie futbalového útočníka Sparty Praha Davida Lafatu nie je také vážne, aby mu znemožnilo účasť v rozhodujúcom zápase I-skupiny Európskej ligy UEFA 2014/2015 v Berne.

slovakia

left justify in out

"Rudí" na umelej tráve Young Boys odohrajú 11. decembra šiesty duel v skupine EL, v ktorom sa rozhodne po SSC Neapol o druhom postupujúcom do jarného šestnásťfinále. V skupine je aj bratislavský Slovan, slovenský majster je ale bez bodu posledný.
     

Kanonier Lafata sa zranil vo víkendovom ligovom zápase v Jihlave (2:0). Kapitán klubu z Letnej duel nedohral, no pondelňajšie lekárske vyšetrenia ukázali, že nejde o nič vážne a o pár dní by mal byť opäť v tréningovom procese.
     

"David podstúpil vyšetrenie v nemocnici, ktoré vylúčilo vážnejšie zranenie. Nejedná sa o svalové zranenie, ale o blokádu v oblasti hrudného koša a rebier," povedal klubový hovorca Ondřej Kasík.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies