EL: Duelu Neapola s Legiou predchádzali bitky chuligánov

NETKY.SK • 10 December 2015, 16:01 • 2 min
EL: Duelu Neapola s Legiou predchádzali bitky chuligánov

NEAPOL - Deväť policajtov a viacero fanúšikov na oboch stranách bolo zranených pri násilných stretoch futbalových chuligánov, ktoré sa udiali v Neapole pred zápasom Európskej ligy UEFA medzi domácim SSC a Legiou Varšava.

slovakia

left justify in out

Jedna z bitiek sa uskutočnila už dopoludnia pri rímskom letisku Fiumicino. Jej výsledkom bolo sedem zatknutých Poliakov, do väzby putovali aj šiesti Taliani a štyria Bulhari. Do Ríma priletel chartrový let s 200 poľskými fanúšikmi, 33 z nich odviedla polícia na stanicu pre podozrenie z nadmernej konzumácie alkoholu.

 

Zo slovenského pohľadu púta duel SSC - Legia veľkú pozornosť, keďže na seba môžu naraziť Marek Hamšík na jednej a Ondrej Duda s Dušanom Kuciakom na druhej strane "barikády". Neapol v doterajšom priebehu skupiny vyhral všetko, čo sa dalo - na konte má plný počet 15 bodov a impozantné skóre 17:1. O prvenstvo ho už nemôže nik obrať, boj o druhé miesto však sľubuje poriadnu drámu, do ktorej sú zapletení zvyšní traja účastníci zoskupenia.

 

Legia so 4 bodmi je v najkomplikovanejšej pozícii, jednak potrebuje pod Vezuvom vyhrať a súčasne sa musí duel FC Midtjylland - FC Bruggy skončiť remízou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies