Eden Hazard je ústne dohodnutý s Realom Madrid, hlásia médiá

NETKY.SK • 18 Júl 2018, 08:07 • 2 min
Eden Hazard je ústne dohodnutý s Realom Madrid, hlásia médiá

LONDÝN - Kapitán belgickej futbalovej reprezentácie na nedávno skončených XXI. majstrovstvách sveta v Rusku Eden Hazard pravdepodobne odíde z anglického klubu FC Chelsea. Podľa francúzskych médií sa už ústne dohodol s funkcionármi Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

Hazard v Rusku priviedol "červených diablov" k historickému 3. miestu. Po sobotňajšom víťazstve nad Anglickom (2:0) jasne naznačil, že má v úmysle ukončiť pôsobenie na Stamford Bridge.

 

"Mám za sebou šesť rokov v Londýne a teraz aj skvelé majstrovstvá sveta. Možno už nastal čas skúsiť aj niečo iné," povedal Eden Hazard.

 

"Konečné rozhodnutie však nie je na mne, ale na Chelsea. Pôjdem teraz na dovolenku a potom uvidím, čo sa stane. Moje meno ste už spojili azda so všetkými klubmi. Budúci týždeň to bude možno Bayern Mníchov, ale viete, aká je moja priorita, nik iný ako Real," povedal 27-ročný krídelník.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies