Ed Sheeran vydá v blízkej dobe nový album, je hotový

NETKY.SK • 13 December 2016, 14:57 • 2 min
Ed Sheeran vydá v blízkej dobe nový album, je hotový

LONDÝN - Anglický spevák Ed Sheeran pravdepodobne v blízkej dobe vydá svoj tretí štúdiový album. Pre portál pre BBC Newsbeat to v rozhovore prezradila skladateľka Amy Wadge, ktorá na nahrávke s 25-ročným internetom spolupracovala.

slovakia

left justify in out

"Album je hotový," uviedla a dodala, že vyjde čoskoro, a keď sa dostane na trh, zblázni sa z nej internet. Bližšie detaily o štúdiovke však nezverejnila.


Správa o Sheeranovom treťom albume prišla krátko po tom, čo sa spevák po ročnej prestávke vrátil na sociálne siete. Na svojom oficiálnom konte na Facebooku, Twitteri a službe Instagram má od dnešného dňa namiesto profilových fotografií bledomodrú farbu. To podnietilo jeho fanúšikov špekulovať o albume, ktorý avizoval pred svojou spomínanou pauzou.


Edward Christopher Sheeran vydal v septembri 2011 debutový album s názvom +, z ktorého pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. Predvlani uviedol na trh druhú štúdiovku x, na ktorej sa nachádzajú single ako Thinking Out Loud či Photograph. S oboma nahrávkami dobyl UK Chart a s druhou aj americký albumový rebríček Billboard 200. Podarilo sa mu získať napríklad štyri BRIT Awards, dve Ivor Novello Awards či dve MTV Europe Music Awards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies