Ed Sheeran hral na svadbe Jakea Goslinga

NETKY.SK • 7 Október 2013, 16:00 • 2 min
Ed Sheeran hral na svadbe Jakea Goslinga

IBIZA - Britský spevák a hudobník Ed Sheeran zahral na svadbe svojho najlepšieho kamaráta, producenta Jakea Goslinga, ktorý sa v sobotu ženil na španielskom ostrove Ibiza.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný Sheeran zaspieval počas prvého tanca novomanželov a neskôr o tom napísal na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. "Aký úžasný víkend. Šťastní ľudia na svadbách ma robia šťastným," uviedol hudobník, ktorý bol do konca septembra na turné po USA so speváčkou Taylor Swift.

Ed Sheeran sa v roku 2008 presťahoval do Londýna, kde chcel rozbehnúť hudobnú kariéru. V roku 2011 vydal debutový album +, z ktorého pochádzajú single ako The A Team, Lego House alebo Drunk. V roku 2012 získal dve Brit Awards v kategóriách Najlepší britský spevák a Britský objav roka a tiež Ivor Novello Award. Skladbu The A Team nominovali na cenu Grammy v kategórii Pieseň roka, pričom na ceremoniáli vystúpil spoločne s Eltonom Johnom. Vlani sa do povedomia širšej verejnosti dostal aj v USA. Pomohla mu v tom napríklad aj spolupráca so spomínanou speváčkou Taylor Swift na jej albume Red (2012). Jeho pripravovaná druhá štúdiovka by mala vyjsť začiatkom budúceho roka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies