Ebola mení miesta konania kvalifikácie APN

NETKY.SK • 13 August 2014, 14:31 • 2 min
Ebola mení miesta konania kvalifikácie APN

KÁHIRA - Africká futbalová konfederácia (CAF) nepripustí, aby sa v krajinách postihnutých vírusom ebola konali septembrové zápasy skupinovej fázy kvalifikácie Afrického pohára národov 2015.

slovakia

left justify in out

Reprezentácie Guiney a Sierry Leone nemôžu hrať svoje stretnutia v domácom prostredí. Zatiaľ nie je známe, kde nastúpia Guinejčania 5. septembra proti Togčanom a hráči Sierry Leone 10. septembra proti Demokratickej republike Kongo. O osude ďalších stretnutí naplánovaných na október a november sa rozhodne neskôr podľa vývoja situácie. Futbalová asociácia Sierry Leone už požiadala, aby všetky tri domáce zápasy - proti DR Kongo, Kamerunu a Pobrežiu Slonoviny v D-skupine mohol jej národný tím odohrať v Ghane.

 

Epidémia eboly v západnej Afrike si podľa najnovšej štatistiky Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) vyžiadala už najmenej 1013 obetí. Celkový počet prípadov nakazenia sa podľa WHO vyšplhal na 1848. Ebola je jedným z najobávanejších vírusových ochorení na svete, keďže sa prakticky nedá liečiť a neexistuje proti nej schválená očkovacia látka. Prejavuje sa zvracaním a hnačkou, ako aj vnútorným a vonkajším krvácaním. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies