E. Davids končí kariéru, rozhodcovia mu vzali radosť z hry

NETKY.SK • 29 December 2013, 15:45 • 2 min
E. Davids končí kariéru, rozhodcovia mu vzali radosť z hry

LONDÝN - Po treťom vylúčení v tejto sezóne to prestalo populárneho "pitbulla" baviť.

slovakia

left justify in out

Niekdajší futbalový reprezentant Holandska Edgar Davids sa rozhodol ukončiť kariéru. K tomuto rozhodnutiu ho priviedlo už tretie vylúčenie v tejto sezóne. Zrejme definitívne poslednú červenú kartu dostal ako hrajúci tréner piatoligového anglického klubu FC Barnet v sobotňajšom stretnutí na ihrisku Salisbury City (1:2). "Myslím si, že už nebudem pokračovať. Rozhodcovia mi zobrali radosť z hry, som pre nich cieľ. Ale nezazlievam im to, je to v pohode," cituje britský spravodajský portál BBC.co.uk slová 40-ročného surinamského rodáka.

Defenzívny stredopoliar Davids pre svoj dôrazný herný prejav známy pod prezývkou "pitbull" sa preslávil najmä v 90. rokoch minulého storočia vo farbách Ajaxu Amsterdam a Juventusu Turín. Pôsobil aj v AC a Interi Miláno a krátkodobo i v FC Barcelona. Afroúčesom známy Edgard Davids absolvoval za Holandsko 74 duelov, v ktorých dal šesť gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies