Džeko sa prekvapujúco objavil v tíme Bosny a Hercegoviny

NETKY.SK • 8 Október 2015, 08:22 • 2 min
Džeko sa prekvapujúco objavil v tíme Bosny a Hercegoviny

ZENICA - Bosniansky futbalový útočník Edin Džeko sa nečakane zapojil do prípravy tamojšieho národného tímu na duely proti Walesu (sobota 10. októbra v Zenici) a Cypru (utorok 13. októbra v Nikózii) v rámci kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska.

slovakia

left justify in out

Kanonier AS Rím mal podľa správ spred niekoľkých dní pauzovať pre problémy s kolenom tri až štyri týždne. Rozhodol sa však pricestovať z Talianska do svojej vlasti a pomôcť reprezentačnému mužstvu. Trénerský štáb pod vedením Mehmeda Baždareviča verí, že najlepší strelec v histórii bosnianskej reprezentácie (44 gólov) bude k dispozícii na obe spomenuté stretnutia.

 

"Napriek pôvodnej predpovedi, ktorá nebola pozitívna, je možné, že Edin zasiahne už do duelu proti Walesu. Podstupuje rôzne procedúry, ale podľa toho, čo vieme, by mohol nastúpiť," povedal podľa portálu fourfourtwo.com asistent trénera Bosny a Hercegoviny Dragan Perič.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies