REPORTÁŽ: Sexi Vica Kerekes hľadá toho pravého v novej komédii Snúbenec alebo milenec? Keby rolu odmietla, film by nevznikol!

NETKY.SK • 29 Júl 2021, 16:50 • 2 min
REPORTÁŽ: Sexi Vica Kerekes hľadá toho pravého v novej komédii Snúbenec alebo milenec? Keby rolu odmietla, film by nevznikol!

Vica Kerekes je hviezdou novej romantickej komédie. Sympatická herečka je obľúbená nielen na Slovensku ale aj v Česku a v Maďarsku. Na premiére filmu v Bratislave zapózovala so svojím hereckým partnerom Lászlóm Mátrayom, ktorého označujú za maďarského Ryana Goslinga. Vica v exkluzívnom rozhovore pre Netky prezradila, že herci mohli počas nakrúcania filmu dotvárať dialógy, ale aj to, či sa cíti ako sexsymbol!

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

 

Premiéru filmu prišla do Bratislavy podporiť aj režisérka Nóra Lakos, ktorá do hlavnej úlohy nechcela žiadnu inú herečku. Keby ju Vica odmietla, film by vôbec nevznikol.

 

"Ide o stretnutie gastronómie a lásky. Cítila som, že realizácia tohto filmu je aj pre mňa určitou terapiou. Lebo hovorí o tom, ako sa dá na dlhú dobu riešiť jeden vzťah, opustiť strach a nájsť samého seba a vlastné chyby. Vicu som mala v hlave od začiatku, ale bolo veľmi ťažké nájsť jej partnera, keďže je veľmi pekná. Potrebovali sme muža, ktorý je súčasne elegantný, hravý a mužný, a dlho sme hľadali toho pravého," hovorí o filme režisérka Nóra Lakos.

 

img

 

Vica Kerekes za účinkovanie v snímke Snúbenec alebo milenec? získala cenu pre najlepšiu komediálnu herečku na GELOS Comedy Film Festivale v Moskve. 

 

„Hlavná hrdinka Dora rada rieši veci po svojom a musí mať všetko pod kontrolou. Má rada istotu a dokonalosť. To je preto, že zažila niečo, čo v živote neradi zažívame. Točilo sa mi nádherne, bolo to jedno z mojich najkrajších nakrúcaní. Mohli sme film vyvíjať sami, neriadili sme sa len scenárom, ale mohli sme na ňom tvorivo spolupracovať,“ konštatuje Vica Kerekes.

 

img

 

Všestranná herečka je už stálicou v žánri romantickej komédie, všetci si ju pamätajú z filmov Nestyda, Muži v naději či Zejtra napořád. Fanúšikovia ju často označujú za sexsymbol.

 

„Ja som preto nemusela nič urobiť. Len byť prirodzená, neobávať sa vydať zo seba všetko a nehanbiť sa. Každá žena má v sebe rôzne polohy, raz  potrebujeme byť romantické a inokedy zasa dračice. Každá z nás to má v sebe, len možno ja to tak neriešim a som slobodnejšia,“ vysvetlila.  

 

img

 

Vicinho partnera si vo filme zahral maďarský herec rumunského pôvodu László Mátray. Ľúbostný trojuholník uzatvára Miklós Bányai v úlohe Dorinho expriateľa. Romantický príbeh dopĺňa vtipnými hláškami Dorin fiktívny syn, malý herecký talent Erik Gyarmati. Príbeh tridsiatničky Dory, ktorá nemá šťastie v láske ani v podnikaní, oslovil divákov po celom svete a dostalo sa mu uznania aj od kritikov. Získal viacero cien vrátane ocenenia za najlepšiu réžiu na Medzinárodnom filmovom festivale v Paríži a cenu Gilda na medzinárodnom ženskom filmovom festivale Cinema e Donne 2020 vo Florencii. Ako najlepší hraný film ho ocenili na festivale Love Story 2021 v Londýne.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona