Džeka a Balotelliho nepotrebujeme! Mancini sa snaží zbaviť nechcených útočníkov

NETKY.SK • 21 Apríl 2012, 07:58 • 2 min
Džeka a Balotelliho nepotrebujeme! Mancini sa snaží zbaviť nechcených útočníkov

Džeka a Balotelliho nepotrebujeme! Mancini sa snaží zbaviť nechcených útočníkov - Futbal MANCHESTER – Je nepravdepodobné, že by si po skončení sezóny Manchester City ponechal oboch útočníkov,  Edina Džeka aj Maria Balotelliho po tom, čo tréner Roberto Man

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER – Je nepravdepodobné, že by si po skončení sezóny Manchester City ponechal oboch útočníkov,  Edina Džeka aj Maria Balotelliho po tom, čo tréner Roberto Mancini priznal, že títo dvaja útočníci nemôžu hrať spolu.

Zatiaľ čo argentínska dvojica Carlos Tevez a Sergio Agüero strelili dovedna osem gólov v dvoch zápasoch odkedy sa Tevez po polročnej pauze, tak Džeko a Balotelli (kúpený spolu za £50m) sú si podľa Manciniho príliš podobní, a preto to v tejto dvojici moc nefunguje.

Tréner City povedal: "Carlos môže hrať s Mariom, Sergiom aj Džekom. Jediní hráči, ktorí nemôžu hrať spolu sú Mario a Džeko, pretože sú typovo rovnakí. Technicky sú odlišný, ale sú to rovnakí hráči. Kvôli tomuto títo dvaja nemôžu hrať spolu. Iba Mario a Džeko nemôžu hrať spolu, pretože majú nejaké problémy. Džeko nehral dobre proti Arsenalu, ale urobili sme veľkú chybu, keď sme dostali gól tri minúty pred koncom zápasu. Keby sme s Arsenalom remizovali tak by to bol ďalší bod. Ale teraz už s tým nemôžeme nič urobiť."

Balotelli aj Džeko by mohli v lete opustiť City. Očakáva sa, že rovnako aj Tevez opustí Etihad Stadium, aj nie je vylúčené, že nakoniec zostane.

Na otázku, či by sezóna dopadla inak, keby nebolo jeho sporu s argentínskym útočníkom, Mancini odpovedal: "Je normálne, že ak máte hráča ako je Carlos, tak môžete dať viac gólov. Rozdiel je jasný, ale v novembri a decembri sme urobili všetko, aby sme tu Carlosa udržali. Máme dobrých hráčov a Carlos je jedným z nich. Rozhodneme sa na konci sezóny. "



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies