Dvojica sa zasnúbila na koncerte Arcade Fire

NETKY.SK • 3 August 2014, 14:33 • 2 min
Dvojica sa zasnúbila na koncerte Arcade Fire

BRATISLAVA - Na stredajšom koncerte kanadskej kapely Arcade Fire v kalifornskom meste Mountain View požiadal nemenovaný fanúšik svoju priateľku o ruku. Dvojica stála tesne pod pódiom, keď sa muž pred koncom skladby Neighbourhood #1 (Tunnels) svojej partnerky spýtal, či sa zaňho vydá.

slovakia

left justify in out

Keď si to všimol frontman Win Butler, podal dvojici mikrofón. "Strávme zvyšok života spolu," zakričal následne muž, na čo jeho priateľka odpovedala "áno" a potom podala mikrofón späť Butlerovi, ktorý dvojici zagratuloval.


Arcade Fire debutovali s nahrávkou Funeral (2004), ktorá zaznamenala veľmi pozitívny ohlas kritiky. Po nej nasledovala štúdiovka Neon Bible (2007), s ktorou dobyli kanadský albumový rebríček a v americkom a britskom rebríčku sa dostali na dvojku. S treťou štúdiovkou The Suburbs (2010) obsadili prvú priečku aj v americkom a britskom rebríčku a na 53. ročníku udeľovania hudobných cien Grammy bodovali v najprestížnejšej kategórii Album roka. Vlani v októbri vydali nový album Reflektor (2013), s ktorým taktiež dobyli britský aj americký rebríček.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies