Dvojica amerických výsadkárov znásilnila tehotnú prostitútku

NETKY.SK • 26 Júl 2014, 07:15 • 2 min
Dvojica amerických výsadkárov znásilnila tehotnú prostitútku

RÍM - Dvoch amerických výsadkárov obvinených zo zbitia a znásilnenia tehotnej rumunskej prostitútky v talianskom meste Vicenza postavia pred tamojší súd. Informoval o tom dnes spravodajský portál The Journal s odvolaním sa rezort spravodlivosti.

slovakia

left justify in out

Dvojicu vojakov vo veku 21 a 22 rokov zatkli v stredu vo Vicenze na severe krajiny, kde majú americkí výsadkári základne. "Vojakov postavíme pred súd v Taliansku. Rozhodnutie je konečné," uviedol taliansky minister spravodlivosti Andrea Orlando.
      

Podľa polície boli obaja výsadkári obvinení z únosu, zbitia a znásilnenia, ku ktorému došlo začiatkom mesiaca. Žene údajne ukradli osobné veci a ju následne pohodili do poľa. Jeden z páchateľov čelí aj obžalobe zo znásilnenia 17-ročného dievčaťa vlani v novembri.
      

Polícia páchateľov vystopovala na základe čísla štátnej poznávacej značky ich automobilu, ktoré si znásilnená Rumunka zapamätala. "Vo Vicenze sú dve veľké základne americkej armády. Vojaci však musia rešpektovať talianske zákony rovnako ako domáci obyvatelia," uviedol starosta Vicenzy Achille Variati.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies