Dvaja ľudia zahynuli pri požiari niekdajšej kotolne

NETKY.SK • 7 Apríl 2019, 10:57 • 2 min
Dvaja ľudia zahynuli pri požiari niekdajšej kotolne

PRAHA - Dvaja ľudia zahynuli v noci na nedeľu pri požiari niekdajšej kotolne v moravskom meste Kroměříž. Píše o tom webová stránka televízie Nova s tým, že vnútri objektu sa údajne nachádzala ešte aj tretia osoba, ktorej telo sa však nenašlo.

slovakia

left justify in out

Na mieste zasahovali privolaní požiarnici. Ich príchod však sťažovalo veľké množstvo áut, okolo ktorých museli hasičské vozidlá prechádzať, aby ich nepoškodili, približuje TV Nova.

 

Hasiči v dýchacej technike dostali plamene rýchle pod kontrolu. Už v priebehu hasenia našli dve telá bez známok života. Ďalšiu nahlásenú osobu však vnútri nenašli.

 

obrazok

 

Prečo presne začalo v kotolni horieť, je predmetom vyšetrovania hasičov i polície. Škoda bola predbežne odhadnutá na 20.000 českých korún (približne 780 eur).

 

V plameňoch sa tento víkend v Českej republike skončil život aj jedného človeka vnútri zhoreného osobného vozidla v hlavnom meste Praha.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies