Dušan Milo podpísal ročnú zmluvu s Nitrou

NETKY.SK • 13 August 2013, 15:29 • 2 min
Dušan Milo podpísal ročnú zmluvu s Nitrou

NITRA - Hokejový obranca Dušan Milo sa vracia po siedmich rokoch do HK Nitra. Majster sveta 2002 sa s vedením extraligistu spod Zobora dohodol na ročnej zmluve s platnosťou od 15. septembra 2013. V Nitre bude hrávať s tradičným číslom jedenásť. Štyridsaťročný obranca pôsobil uplynulých sedem rokov v nemeckom Krefelde.

slovakia

left justify in out

"Verím tomu, že po sezóne budú všetci spokojní. Moje rozhodnutie ovplyvnilo viac vecí; jedna z tých hlavných bola, že sa dobre poznám s trénerom Stavjaňom, vo vedení sú takisto rovnakí ľudia, ktorých som už v Nitre zažil. Viacerých chalanov v novom tíme až tak nepoznám, ale počas prípravnej jazdy sa určite spoznáme bližšie. Zo starého kádra zostali mená ako Miro Kováčik, Andrej Kmeč, Tomáš Chrenko. Mužstvu som v minulej sezóne držal na diaľku palce, sem-tam som si zavolal s Mirom Kováčikom. Viem, že pre fanúšikov to bol pekný ročník, tak azda na to nadviažeme,“ povedal po podpise zmluvy podľa klubového webu hknitra.sk Dušan Milo.

Skúsený obranca zvažoval aj pôsobenie v zahraničnej súťaži, preto definitívnu dohodu s HK Nitra dlhšie odkladal. Ponuky, ktoré dostal z cudziny, však neboli lákavé a rozhodol sa ostať doma. V Nitre by mohli mať v kádri dvoch majstrov sveta z Göteborgu 2002 - zotrvanie pod Zoborom zvažuje aj Jozef Stümpel. "Dúfam, že Jožko sa rozhodne tak ako ja a bude pokračovať v Nitre. Vedenie sa netají najvyššími cieľmi, tak pevne verím, že ich naplníme,“ naznačil pre hknitra.sk Milo.

Rodák z Nitry hral okrem materského klubu aj za Skalicu, Zvolen, MODO, Lausanne a napokon za Krefeld. Okrem zlata z majstrovstiev sveta má aj bronz z roku 2003. V rokoch 2002 a 2006 sa dostal do extraligového All-Star tímu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies