Dušan Cinkota pôjde do väzenia, odsedí si osem rokov

NETKY.SK • 5 December 2012, 12:05 • 2 min
Dušan Cinkota pôjde do väzenia, odsedí si osem rokov

Dušan Cinkota pôjde do väzenia, odsedí si osem rokov

slovakia

left justify in out

imgHerec Dušan Cinkota pôjde znovu do väzenia. Za drogy dostal osem rokov. TASR o tom informoval hovorca Krajského súdu v Bratislave Pavol Adamčiak.

"Krajský súd v Bratislave 5. decembra 2012 rozhodol tak, že odvolanie obžalovaných Dušana Cinkotu a Martina Havrana zamietol. Odvolací súd považuje rozsudok súdu 1. stupňa za správny a zákonný," povedal Adamčiak. Cinkotu aj spoluobžalovaného Havrana odsúdil prvostupňový Okresný súd Bratislava IV ešte v marci tohto roku. S verdiktom nesúhlasili a tak sa odvolali.

Dokazovaním na súde bola podľa dnešného rozsudku preukázaná vina oboch mužov. Verdikt je právoplatný. "Súd ihneď vydá príkaz na dodanie do výkonu trestu a nariadenie o výkone trestu,"povedal Adamčiak. Policajti známeho herca zadržali v máji 2007 pri policajnej akcii, našli u neho pervitín.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies