Ďurica s Lokomotivom ide krok po kroku za vysneným titulom

NETKY.SK • 8 Apríl 2014, 15:46 • 2 min
Ďurica s Lokomotivom ide krok po kroku za vysneným titulom

MOSKVA - Futbalisti Lokomotivu Moskva sa vrátili na čelo najvyššej ruskej súťaže. "Železničiari", v ktorých drese odohral celý zápas aj slovenský reprezentačný obranca Ján Ďurica, v pondelkovej domácej dohrávke 24. kola zdolali Volgu Nižnij Novgorod 3:0. Lokomotiv má ako líder jednobodový náskok pred úradujúcim vicemajstrom Zenitom Petrohrad.

slovakia

left justify in out

Zverenci bieloruského trénera Leonida Kučuka od úvodu na ihrisku dominovali a súper z Novgorodu im cestu za tromi bodmi uľahčil, keď už v 25. minúte dostal červenú kartu poľský obranca Piotr Polczak. Domáci Moskovčania sa ujali vedenia po polhodine hry zásluhou premeneného pokutového kopu v podaní Alexandra Samedova. Potom ešte skórovali Brazílčan Maicon a Senegalčan Dame N'Doye. "Od začiatku sme hru kontrolovali, hráči splnili pokyny a zaslúžene sme vyhrali," vyhlásil kormidelník Lokomotivu Kučuk. 

 

Do konca najvyššej ruskej súťaže zostáva už len šesť kôl a dvojnásobný národný šampión Lokomotiv je na najlepšej ceste pridať tretí ligový primát. "Ideme krok za krokom za svojím cieľom a tým je titul. Cítime sa v hernej i psychickej pohode, nervóznejší musia byť naši súperi," vyhlásil pre svoju oficiálnu internetovú stránku slovenský futbalista Ján Ďurica, ktorý v tejto sezóne nevynechal ešte ani jednu ligovú sekundu. 

 

Lokomotiv Moskva najbližšie nastúpi opäť doma, v nedeľu 13. apríla privíta tím Anži Machačkala. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies