Ďurica: Ak zvládneme duely s Bosnou, môžeme sa pobiť o postup

NETKY.SK • 27 August 2013, 14:35 • 2 min
Ďurica: Ak zvládneme duely s Bosnou, môžeme sa pobiť o postup

MOSKVA - Slovenský futbalový reprezentant v službách ruského Lokomotivu Moskva Ján Ďurica odohral celé pondelkové stretnutie 6. kola tamojšej najvyššej ligovej súťaže s FK Rostov. "Železničiari" si na domácej pôde pripísali jednoznačné víťazstvo 5:0. Pre Rostovčanov znamenal neúspech na štadióne Lokomotivu prvú prehru v tomto súťažnom ročníku.

slovakia

left justify in out

"Od úvodu sme dominovali, Rostov neukázal nič. Boli sme jednoznačne lepším tímom, čo sme prezentovali piatimi gólmi. Navyše, v druhom polčase dohrával súper bez dvoch vylúčených hráčov," povedal pre svoju oficiálnu stránku rodák z Dunajskej Stredy Ďurica. "Teší nás, že pokračujeme v dobrých výkonoch, ale máme za sebou len začiatok súťaže. Musíme takto pracovať aj naďalej," uviedol 31-ročný stopér Moskovčanov.

Lokomotiv sa pondelkovým víťazstvom vyšvihol na druhú pozíciu v tabuľke najvyššej ruskej ligovej súťaže. "Je to super, uvidíme ako zvládneme ďalší duel. Cez víkend nastúpime na pôde majstrovského Zenitu Petrohrad a to bude vážna previerka," dodal Ján Ďurica, ktorý figuruje v nominácii trénera národného tímu SR Jána Kozáka na septembrové kvalifikačné súboje o postup na majstrovstvá sveta 2014 v Brazílii proti Bosne a Hercegovine. "Cítim sa dobre, takže som pripravený pomôcť reprezentácii. Som rád, že tréner Kozák ma opäť nominoval. Čaká nás dvojzápas, v ktorom pôjde o všetko. Ak ho zvládneme, máme ešte šancu pobiť sa o postup," uzavrel Ďurica.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies