Dúbravka na skúšku do Sparty Praha

NETKY.SK • 16 Január 2014, 15:07 • 2 min
Dúbravka na skúšku do Sparty Praha

ŽILINA - Slovenský futbalový brankár a kmeňový hráč MŠK Žilina Martin Dúbravka sa od budúceho týždňa zapojí do prípravy českého tímu AC Sparta Praha. Informuje o tom oficiálny klubový web Žilinčanov.

slovakia

left justify in out

"Dúbravkovi sa snažíme nájsť klub, tak ako sme to hovorili už na začiatku zimnej prípravy. Po našich vzájomných rozhovoroch so Spartou prejavil vedúci tím českej Gambrinus ligy záujem, a preto sa Martin predstaví od pondelka 20. januára v tomto klube na skúške," povedal športový manažér MŠK Žilina Karol Belaník na margo momentálnej situácie s brankárom "žlto-zelených".

Dvadsaťpäťročný Dúbravka (nar. 15. januára 1989) sa začiatkom tohto roka nezapojil do tréningového procesu Žiliny a na jarnú časť sa pripravuje individuálne. S MŠK má kontrakt do konca sezóny 2013/2014, zainteresované strany však nedospeli k dohode o prípadnom pokračovaní spolupráce aj po lete. Dúbravka v roku 2010 pomohol Žiline k postupu do skupinovej fázy Ligy majstrov práve cez Spartu Praha. V ostatnom čase sa jeho meno skloňovalo so záujmom viacerých mužstiev, napríklad poľskej Legie Varšava či rumunského klubu FC Otelul Galati, "Konkrétna ponuka prišla zo Sparty. Dúbravka patrí medzi hráčov, s ktorými klub už v jarnej časti nepočíta a hľadá im nové pôsobisko," uvádza sa na oficiálnej internetovej stránke šesťnásobného slovenského majstra MŠK Žilina.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies