Držiteľ Zlatého puku 2013 pokračuje na lavičke Osvienčimu

NETKY.SK • 13 Apríl 2014, 10:03 • 2 min
Držiteľ Zlatého puku 2013 pokračuje na lavičke Osvienčimu

OSVIENČIM - Najúspešnejší slovenský tréner minulej sezóny 2012/2013 Peter Mikula bude aj v ročníku 2014/2015 pokračovať na lavičke poľského Osvienčimu. S majiteľom Aksam Unie sa dohodol na predĺžení doterajšej spolupráce o ďalší rok.

slovakia

left justify in out

"Udržanie trénera Mikulu bolo pre nás prioritou. Tešíme sa, že tento skutočný odborník bude naďalej pracovať s našim tímom," povedal pre hokej.net prezident klubu Artur Januszyk. Mikula mal pôvodne kontrakt s tímom z Chemikow 4 do konca apríla 2014.

 

Päťdesiatdeväťročný kormidelník priviedol pred rokom HKM Zvolen k extraligovej trofeji, po úspešnej sezóne však nepokračoval na lavičke majstrovského klubu a po čase zamieril do Poľska do tímu Aksam Unia Osvienčim. Mikula viedol Uniu v 60 stretnutiach, z nich bolo 32 víťazných. S tímom skončil v hodnotení poľskej ligy na 4. mieste. V Osvienčime by chcel ostať aj ďalší Slovák Peter Tabaček, ktorý by mal v ďalšej sezóne už vystupovať ako Poliak. Klub má záujem aj o Romana Tvrdoňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies