Druhý album The Good, the Bad & the Queen vyjde ešte do konca roka

NETKY.SK • 23 Júl 2018, 08:03 • 2 min
Druhý album The Good, the Bad & the Queen vyjde ešte do konca roka

BRATISLAVA - Ďalší album formácie The Good, The Bad & The Queen vyjde ešte do konca tohto roka, potvrdil to anglický hudobník Damon Albarn.

slovakia

left justify in out

Alternatívna superskupina, ktorú spolu s ním tvoria aj basgitarista Paul Simonon známy z legendárnych The Clash, gitarista Simon Tong z už nefungujúcej kapely The Verve a bubeník Tony Allen, má zatiaľ na konte len debutovú eponymnú štúdiovku z roku 2007. Naživo sa spolu nepredstavili od roku 2011.

Albarn, ktorý je známy najmä ako frontman Blur a Gorillaz, informáciu prezradil v rozhovore pre Consequence of Sound. I keď má momentálne podľa vlastných slov veľa práce s Gorillaz a koncertmi na európskych festivaloch, vracia sa medzi nimi domov a pracuje na nahrávke. "Celé víkendy pracujem na festivaloch a potom sa vrátim domov na pondelok, utorok a stredu, čo by mal byť môj víkend, ale keďže som s tým hlúpo začal a chcem to urobiť poriadne, nemám žiadne víkendy," povedal. Už vlani pritom prezradil, že na albume spolupracuje s uznávaným producentom Tonym Viscontim.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies