FOTO Drsná zrážka: Motorka po silnom náraze ostala zakliesnená vo vozidle, dvaja mŕtvi

NETKY.SK • 14 September 2016, 15:12 • 2 min
FOTO Drsná zrážka: Motorka po silnom náraze ostala zakliesnená vo vozidle, dvaja mŕtvi

MICHALOVCE - K smrteľnej dopravnej nehode, pri ktorej prišli o život dve osoby, došlo včera krátko po 15.00 h v Michalovciach. TASR o tom informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

slovakia

left justify in out

Podľa jej slov došlo k nehode medzi osobným motorovým vozidlom a motocyklom. "Udalosť prevzal vyšetrovateľ Policajného zboru, ktorý na mieste vykonáva prvotné a neodkladné úkony," dodala.

 

Podľa našich informácií vodič s osobným autom vychádzal z hlavnej cesty na vedľajšiu a nevšimol si motorku, ktorá zrejme išla veľmi rýchlo. Náraz bol taký silný, že motorka ostala zakliesnená vo vozidle.

 

Ako pre TASR uviedla Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru, dve osoby z motocykla utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým na mieste podľahli.

 

Podľa slov hovorcu Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Borisa Chmela mali tieto osoby 23 a 24 rokov. Jedného muža z osobného motorového vozidla záchranári ošetrili a s ľahšími poraneniami ho previezli do nemocnice v Michalovciach, dodal.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies