Drogbov prestup do Galatasarayu v ohrození! Shanghai Shenhua to chce riešiť cez FIFA

NETKY.SK • 30 Január 2013, 16:03 • 2 min
Drogbov prestup do Galatasarayu v ohrození! Shanghai Shenhua to chce riešiť cez FIFA

Drogbov prestup do Galatasarayu v ohrození! Shanghai Shenhua to chce riešiť cez FIFA - Futbal ISTANBUL – Predstavitelia čínskeho futbalového klubu Shanghai Shenhua sú pripravení napadnúť prestup Didiera Drogbu do tureckého klubu Galatasaray Istanbul.

slovakia

left justify in out

imgISTANBUL – Predstavitelia čínskeho futbalového klubu Shanghai Shenhua sú pripravení napadnúť prestup Didiera Drogbu do tureckého klubu Galatasaray Istanbul. Klub vyhlásil, že útočník z Pobrežia Slonoviny je na základe zmluvy stále ich hráčom.

V pondelok Galatasaray oznámil dohodu, podľa ktorej by sa mal 34-ročný Drogba stať ich hráčom hneď po skončení Afrického pohára národov, ktorý sa aktuálne koná v Južnej Afrike. Avšak čínsky klub, do ktorého Drogba prestúpil vlani v lete, vydal na svojej webovej stránke oficiálne stanovisko, v ktorom vyjadrujú veľké prekvapenie nad oznámením tureckého klubu a trvá na tom, že Drogba zostane v Číne podľa platnej zmluvy.
"Chápeme, že Drogba chce hrať v európskej Lige majstrov," znie ďalej vo vyhlásení. "Avšak futbalový klub Shanghai Shenhua a Didier Drogba podpísali dňa 01.07.2012 oficiálnu formálnu zmluvu na dobu dva a pol roka. Klub konal v súlade s touto zmluvou a účinne plnil zodpovednosti a povinnosti vyplývajúce z tejto zmluvy. V súčasnej dobe je Drogba stále hráčom futbalového klubu Shanghai Shenhua, keďže zmluva medzi oboma stranami je stále v platnosti. Futbalový klub Shanghai Shenhua je pripravený zhromaždiť všetky dôkazy a informácie, a predložiť ich FIFA za účelom ochrany svojich záujmov."

V pondelok Galatasaray oznámil, že sa s Drogbom dohodli na 18-mesačnej zmluve. Turecký klub to myslí s jarnou časťou súťaže veľmi vážne, o čom svedčí aj príchod holandského reprezentanta Wesleyho Sneijdera z Interu Miláno.
Drogba sa na sociálnej sieti Twitter vyjadril prostredníctvom svojich zástupcov: "Možnosť hrať za tento skvelý klub bola ponuka, ktorú som nemohol odmietnuť. Teším sa na Ligu majstrov, v ktorej sú tie najlepšie kluby Európy."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies